perjantai 25. helmikuuta 2011

Gel nails

Dodiiiii, tässäpä nyt pientä kynsipostauksen tynkää. Unohdin kuvailla välivaiheet, suonette anteeksi. Tähän asti olen duunaillut lähinnä kimaltelevia glitterkynsiä, joten vaihteeksi tein yksinkertaiset ja siistit kynnet valkoisilla tipeillä ja ripauksella vaaleaa glitteriä. Vasempaan nimettömään lisäsin lopuksi muutaman hopeisen timantin.

Tylsin homma näitä kynsiä duunatessa on ehdottomasti vanhojen geelien viilaaminen! Tänäänkin sain kulutettua pelkästään siihen hommaan noin tunnin verran aikaa. Ehkä hitauteen vaikuttaa myös huonot viilat, jotka kuluvat jo ihan muutamassa käyttökerrassa lähes hyödyttömiksi. Ei viitsisi hankkia aina uutta viilaa, vaikka ne ei nyt niin kalliita olekaan. Onkos kellään tietoa mistä saisi laadukkaan ja kestävän viilan geelikynsien tekoon? :) Vaihtoehtoisesti haaveilen myös sähköviilasta, jolla saisi hoidettua saman homman ihan älyttömän nopeasti, mutta luultavasti pilaisin vain kynteni sillä.

 Selviän molempien käsien kynsien laitosta kuitenkin kutakuinkin yhteensä parissa tunnissa, mikä nyt ei kai ole ihan mahdottoman huono suoritus. On tää kuitenkin aikamoista näpertelyä ja nyhräämistä. :D En ole ihan vielä tajunnut minkä verran geeliä levitetään ja mihin kohti, mutta kaipa se joskus minulle valkenee. Jos sattuu laiskattamaan, niin sudin geeliä yleensä liikaa varsinkin kynsinauhojen lähelle ja geelin reunat alkavat repsottaa nopeasti.
Semmoset syntyi tänään! Saapas nähdä mitä jännää ensikerralla syntyy. Nyt täytyy rientää kampaamaan naamaa iltaa varten. Syödäkin ehkä pitäisi. Nastaa alkavaa viikonloppua ja hiihtolomaa tytsyt! ;)

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Tulipa kivat kynnet! Nyt kelpaa lähteä viikonloppua viettämään! ;)

Tellu kirjoitti...

Kiitos! Eiköhän näilä yksi viikonloppu selvitä ;)