perjantai 25. helmikuuta 2011

Nyyh

Tässä iltapuhteilla baarissa kukkumisen sijaan ajattelin katsastaa nelly.comin kenkätarjonnan, mikä taisi olla aika huono idea. Yleensä tarjolla on ollut toinen toistaan kauniimpia korkokenkiä, joista olisin voinut kuvitella hankkivani suurimman osan. Idea ei ollut huono sen suhteen, että olisin langennut sieltä jotakin tilailemaan, vaan sen miltä valikoiman yleisilme näytti. Pahalta!

Nämä ois varmaan hyvät, jos haluaisin kiivetä puuhun?

En tiedä olenko kenties jotenkin jäänyt jälkeen tästä nykyajan muodista, mutta eipä se tässä tapauksessa haittaa yhtään. Kuulostanpas kalkkikselta, kun tässä hourailen nykyajan muodista ja taivastelen nykynuorison alkukantaista menoa. :D Mutta hei oikeasti, katsokaa noita. En nyt viitsinyt liittää tähän kuvia kaikista kengistä, mutta jokainen varmaan osaa itse mennä Nellyn sivuille ja klikkailla itsensä kenkäosastolle.

Menetin jo punaisen lankani, jota ei alun alkaenkaan tainnut oikeasti olla.  Tämä meni nyt tähän, että vuodatan syvimpiä tuntojani jostain superturhasta asiasta. :D Alan vain olla kovin huolissani (ja tällä hetkellä superväsynyt, kuten rivien välistä voinee lukea) muunmuassa tämän päiväisen kaupunkikierroksen jälkeen, että pitääkö tässä ruveta kulkemaan alasti, kun kaupoissa ei ole mitään kivaa niin kuin vanhaan hyvään aikaan. En voi kuvitella pitäväni haaremihousuja, laatikkomaisia napapaitoja, ruskeita lörttöhaalareita, nahkapaikkaisia metsuripaitoja, villahousuja tai farkkuisia kenkiä. On aika tylsää hankkia vain peruspaitoja ja -toppeja, mutta tokihan säästyy köyhän opiskelijan vähäiset pennoset. Mua itkettää. :')

Hope not en ole ainut, joka on huolissaan muotimaailman myllerryksistä? :D

PS. Antakaa anteeksi!

8 kommenttia:

mlbc kirjoitti...

Jeee! En ookaan ainoo! Yleeeeensä rakastan nellyn kenkiä maasta taivaasee ja takasin, mut noi ei kyllä iske yhtään.. huhhuh.. ja muutenki tän sesongin uutuus-jutut ei oo viel sytyttäny.. Kaupoissa olevat vaatteet tuntuu vaa mun mielestä tosi oudoilta, enkä osaisi kuvitella niitä itselleni, vaikka muilla ne saattaa näyttää iha kivoilta :D

AB kirjoitti...

I like Nelly's shoes, especially those grey-brown heels. But I understand very well if you or others don't like them, they're kind of showy.

Nice blog!

Tellu kirjoitti...

mlbc: Ihanaa, kohtalotoveri! :D Toivottavasti tämä tyyli ei ole jäämässä pysyvästi kauppoihin ;( Voihan nuo tietysti muilla näyttää kivalta, mutta itse oon jotenkin niin suppea etten osaa kuvitella mitään, missä jokin em. näyttäisi kivalta. O:)

AB: Thanks!! The most important thing is that there is limittless count of shoes to make us all happy! 8)

Anonyymi kirjoitti...

Oon niin samaa mieltä! en löydä kaupoista nykyään _mitään_ kivaa, ihan ihme rytkyjä vaan, no enpä ois halunnukaan uusia vaatteita....

Erica kirjoitti...

Suoraan 90-luvulta! Varsinkin noi ekat kengät, mulle tuli sellai dejavu ilmiö kun näin ne :D Jos on eläny jo 90-luvun niin miksen pitää tulla takas?! En taho! =)

Onneks tietenkään kaikkiin muotivillityksiin ei oo pakko mennä mukaan.

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Emmäkää ois halunnu! ei sillä, etteikö vaatteita omistaisi jo tarpeeksi, mutta mikään ei tunnu kivalta ;(

Erica: Nojoo, kieltämättä sen henkisiä viboja noissa on :D Historia toistaa itseään! Onneksi kukaan ei pakota hankkimaan mitään, luojan kiitos :D

Rillu kirjoitti...

nuo harmaat on just ihanat! :D vähän liian korkeat vaan mulle :((

Tellu kirjoitti...

aaaaaaaaaaaaaaah, yhdistettynä nahkahousuihin? ;D <3