tiistai 22. helmikuuta 2011

Pakkanen, siitä suomalaiset tykkää!




Aijai on se kiva kun aurinko paistaa. Oli pakko lähteä vähän kävelylle, kun pakkasetkin hieman heltyi. Tämä päivä on muuten mennyt koulussa ja kaupungilla pyöriessä. Haluaisin kauheasti shoppailla kaikkia kevätvaatteita, kunnes joka kerta havahdun kylmyyteen ja siihen, ettei tässä ole kauheasti ylimääräistä käyttövaraa.
 

Eilen lähdin viihdyttämään aina yhtä iloista Jamppaa, joka tarjosi minulle hyvää safkaa ja kahvit kaupan päälle. Jamppa toimii siis minun ja Tellun kulissipoikaystävänä, vaikka molemmilta löytyy ihka oikeatkin poikaystävät. Eikö jokaisella tytöllä pitäisi olla tällainen henkilö? ;) Hän tottelee myös nimiä Naminani ja Mister Tanibeat.....mene ja tiedä miksi.

Lukiosta asti kaikki ovat luulleet, että meillä on joku kolmiodraamasuhde :D Ilmeisesti tytöt ja pojat eivät voi olla keskenään ystäviä?
Pakko taas jakaa tämä ihana hattu teidän kanssanne!!! Teimme kyseisen nallehatun Tellun kanssa omin pikku kätösinemme Jampalle joululahjaksi joskus ennen ensimmäistä maailmansotaa. Huomatkaa miehekäs rusetti!

Huhheijaa! Kun kykenin täydeltä vatsaltani liikkumaan, menin kotiin katsomaan salkkarit ja sen jälkeen kasvattamaan järjetöntä hauistani salille. Otan kaiken irti tästä ajasta, kun kerran olen taas terve. Veikkaan tosin, ettei tätä kestä kauaa, sillä keuhkokuumeen omaava ystäväni on huomenna tulossa luokseni matikan opetukseen. Byebye.

8 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Hei miks mä oon oikeesti luullu että seukkaat tän Naminanin kanssa? :-DD Oonko ihan taukki?

PETRA kirjoitti...

vitsi mikä lihaskimppu toi teiän mies :D!

Rillu kirjoitti...

Venla: aaaaak! eijeijei :D pitänee hieman selkeyttää kirjoitustyyliä :')

PETRA: hahaa ;D

Tellu kirjoitti...

Naminani on best!

A. kirjoitti...

Vooooi Naminami on supersöpö! Johtuukohan tuosta tyylikkästä päähineestä? :D Tuleva hittituote ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on Naminani söpön näköinen. Terveiset sille!

Taidat olla hyvä matikassa?

Rillu kirjoitti...

Jamppa varmaan ylpistyy näistä kommenteista;D välitän terveiset, ellei hän itse niitä täältä lukaise ;)

Ja kyllä, voisin sanoa olevani hyvä matikassa :)

Ninni kirjoitti...

Voi kuinka se on söpö.