torstai 24. helmikuuta 2011

Syväjäässä

Tänään oli jälleen mukavan aurinkoinen sää ja ajateltiin lähteä mökille paistamaan makkaraa! Jostain kumman syystä emme omista ulkolämpömittaria, älkää kysykö miksi, joten varustautuminenkin jäi vähän puolitiehen. Aina se kaunis auringonpaiste ei ole yhdistettävissä kivaan lämpimään säähän. Jännä juttu.


Joopa joo, ei ollut kovin lystiä paistaa makkaraa kesämökissä, jossa sisällä oli pakkasta -21 astetta. Metallinen haarukkakin jäätyi huuliin kiinni ja ruoka perunasalaatista lähtien oli aikamoisessa kohmelossa. Muistelen kauhulla, kun pentuna piti väkisin mennä kovalla pakkasella lipomaan jotain metallista pyykkitelinettä, vaikka juuri oli kielletty tekemästä niin. :D


Tultiin vasta äsken tähän kotosalle ja kasailtiin kevyet iltapalat. Ette kyllä arvaa kumpi on meitsin annos? ;)

Nyt väsyttää ihan liikaa ja huomenna aion nukkua niin pitkään kuin vain suinkin nukuttaa. Poikaystäväni halusi minun lisäävän tähän loppuun, että hän lähtee aamulla hoitelemaan lomakiinteistö asioita Etelä-Suomeen, eikä minua kelpuuteta mukaan. Huomenna suattaapi tulla vähän kynsijuttuja, kun alkaa nämä nykyiset olla jo vähän räjähtäneet. Kiitti, kiva, hei!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

haluaisin esittää teille uuden postausaiheen: nyt kun on taas kesätyöhaut kuumana päällä, olis kiva kuulla miten teidän työnhaku on sujunut vai onko jo tiedossa joitain suunnitelmia kesätöiden suhteen? :)