torstai 24. helmikuuta 2011

Uni on vain kofeiinin korvike

Skudaa alla! Herätyskello soi klo 06.30 ja oli hyvinkin lähellä, etten vain jatkanut unia. Tänään on kuitenkin niin paljon tekemistä, että oli pakko ryhdistäytyä. Aamu siis lähti käyntiin neljän tunnin yöunista huolimatta.

Vastapuristettua appelsiinimehua, puuroa ja kahvia niin avot!


Vaatetukseni näytti/näyttää tänään tältä. Tylsäätylsää, tiedetään. Odotan siihen asti, kunnes kesä tulee, niin ehkä rupean skarppaamaan noiden värien suhteen. Mikä siinä muuten on, että kaappi on täynnä kaikenlaisia vaatteita, joita en osaa käyttää, mutten myöskään osaa luopua niistä?!



Ruokakaupassa iski ihan järkyttävä himo kylmäsavuloheen. Olen syönyt sitä nyt muutaman päivän aikana leivän päällä, salaateissa ja ihan pelkiltään. En saa siitä ehkä tarpeekseni!


Kävin eilen ensimmäistä kertaa salilla core-tunnilla, jonka jälkeen yritin epätoivoisesti venytellä kotona. En tunne ketään ihmistä, joka olisi yhtä pökkelö kuin minä. Oikeasti, ei toivoakaan että saisin esimerkiksi kädet lattiaan. Meinasin muutama päivä sitten käydä pilateksessa aamulla, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että mut naurettaisiin ulos sieltä.

Jotta tässäkään postauksessa ei olisi minkäänlaista punaista lankaa, esittelen teille vielä uutukaisen kevättakkini:
Takki H&M:ltä. Pulitin tästä alennuskupongin kanssa 25 euroa
On se kiva, kun uuden blogin myötä on taas innostunut kuvailemaan ja kirjoittelemaan enemmän. Toivotaan parasta, että innostus myös jatkuu ;) Ja tänään alkoi hiihtoloma, jota ei kylläkään omalla kohdallani voi lomaksi kutsua. Kiitos ihanien verkkokurssien, joita olen mielenhäiriössä haalinut tähän jaksoon noin miljoona.

Mutta nyt pidemmittä puheitta lähden kittaamaan ehkä maailman jähmeintä smoothieta (meinasin kirjoittaa boolia). Lykkäsin blenderiin maitorahkaa, mansikoita, mustikoita, avokadoa ja kaksi banaania. Kun lasin kääntää ylösalaisin niin vähän sieltä yrittää tiputella jotain.... yritys jatkuu! Ciao!

8 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Sun täytyy lorauttaa joukkoon tilkka maitoa/mehua/jugurttia, niin luulis irtoavan! =D

Rillu kirjoitti...

mää lorautin kunnes sinne ei enää mahtunut mitään :p

Anonyymi kirjoitti...

Mä luin että "Lykkäsin blenderiin maitorahkaa, mansikoita, mustikoita, avokadoa ja kaksi buranaa" :D

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: hahaha :D siinäpä olisi kelvollinen darrajuoma! ;)

Riina kirjoitti...

todella kiva toi hm:n takki :) tykkään sun blogistasi muutenkin <3

http://riinamaaria.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

voi ei, sun takia oli pakko käydä ite hakemassa kylmää graavisuolattua lohta :D himohimo

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on samanlainen himo kylmäsavuloheen. Nams!!

Rillu kirjoitti...

buahah ;D ite söin jo kaiken ja tekis mieli lisää! äää!