sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Turkoosit verhot

Nyt on eilisestä toivuttu! Grillailtiin kavereiden luona ja illemmalla selvittiin pitkästä aikaa jopa baariin asti. Ilta sujui rattoisasti drinkkilippunivaskaa tuhotessa ja kotiin selvisimme Hesen kautta. Hyi meitä, ruokavalio kärsii tälläisestä hurvittelusta. ;)
Tänään puolestaan viihdytin itseäni shoppailemalla Kodin1:ssä ynnä muissa liikkeissä. Jossain mielenhäiriössä keksin haluavani pinkit verhot olohuoneeseen. Joo, älkää kysykö miksi. Tai miten armas poikaystäväni suostui ajatukseen. No eipä se käynytkään niin helposti kuin kuvittelin. Pinkkejä verhoja ei myyty misssäääään, enkä halunnut ostaa jotain älyttömän hintaista metritavaraakaan. Soitin jopa muutamaan kauppaankin, mutta eiiiiiiiiii niin ei. Pitäydyin sitten ihan alkuperäisessä suunnitelmassa, joka koski turkooseja verhoja ja muuta pikkusälää.  Kuvissa verhot näyttävät joltain siniseltä vaan, mutta ne ovat siis sellaiset raikkaat merenväriset, you know. On näissä kyllä vähän totuttelemista, kun ne ovat niin mahdottoman kirkkaat.
Misu sokaistui turkoosista!
Sotkassa oli tarjouksessa erivärisiä karvamattoja ja mieltäni poltteli uusi vaalea matto juurikin olkkariin mustan tilalle. Mua ärsyttää niin paljon nuo kissankarvat, kun niitä on ihan joka paikassa ja ne ovat niin vaaleita, että ne oikein hyppäävät silmille tummilta pinnoilta. Musta lyhytnukkainen matto oli ehkä pahin karvankerääjä, se näytti lähinnä haalistuneelta karvojen takia.Tokihan tälläinen nukkamatto kerää kaikenlaista ryönää itseensä, mutta nyt ei ne karvat näy enää!
Askosta löysin kauniin kukkatyynyn alehintaan 9e ja ajattelin käydä hakemassa toisen samanlaisen päällisen. Näitä oli myös pinkkeinä ja vihreinäkin, kivalta näyttivät nekin!
Jyväskylän Pentikin uusi myymälä on siitä kiva, että ohikulkiessa voi kurkkia sisään niistä isoista ikkunoista. Bongasin matkallani tuotteita olevan -50% alessa ja kipaisin ostamassa vessaan uusia käsi- ja kasvopyyhkeitä. 2kpl pieniä ja 2kpl vähän isompia pyyhkeitä maksoi 14e.
Siinäpä ne nyt taisivat kaikki roippeet olla. Yritän koota itseäni iltaa varten. Jos aikaisemmat merkit pitävät paikkaansa, on alakerrasta odotettavissa illalla yömyöhään ihan jäätävää ölinää ja rääkymistä lätkäjunttien toimesta. Mikä ihana mahdollisuus tehdä vähän valituksia naapurien jatkuvasta häiriökäyttäytymisestä, mikä häiritsee herkkää unenlaatuani. <3 Nyt tää jatkaisi asuntojen katselua.

T: Kukkahattu-täti

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

nätit kynnet! :)

Tellu kirjoitti...

Tänks! :)

Jonna kirjoitti...

Ihanat nuo verhot :)(nimimerkillä turkoosiin hurahtanut...)ja kivat kynnet, itekki tekis mieli kesäks jotkut vähän räikeemmät ;)

Tellu kirjoitti...

Ne on kyl pirteet! Yleensä keväällä/kesällä olen mieltynyt limenvihreään, mutta vaihtelu virkistää :D Kesäks täytyy tilata uusia glittereitä, että saa loihdittua vaikka mitä!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noi turkoosit verhot on ja paljonko makso? =)

Ihania juttuja sulla!

Tellu kirjoitti...

Kiitoksia kommentistasi! Verhot olen ostanut Kodin 1:ltä ihan metritavarana, kannattaa käydä kurkkaamassa jos kyseistä kangasta vielä löytyisi :)