perjantai 23. syyskuuta 2011

Etsimäsi maailman teiltä sait

Huomentaaaaaaa! Joko kerroin, että on mukavaa viettää neljän päivän viikonloppua? Tämä käy melkein lomailusta. Olen vissiin niin lomamielellä, että nään varsin häiriintyneitä unia, joista ei tee mieli ääneen puhua. Pidin joskus muutama vuosi taaksepäin unipäiväkirjaa ja jos nämä nykyiset uneni sinne kirjoittaisin, saattaisi joku toimittaa minut asiaankuuluvaan hoitoon :D Onneksi heräsin keskellä yötä siihen, kun olin hinkannut ripsipidennysripsen jotenkin kiinni silmämunaan ja piti nousta kaivelemaan se pois. Ripsistä puheen ollen en ole vieläkään aivan varma kiikutanko ne huollettavaksi Palokkaan Kauneushoitola Callaan, jossa tiedän olevan huippuhyvän laittajan vai Ripsibariin, joka olisi aika lähellä. Ehkä vien toisen silmän toiseen ja toisen toiseen, hehheh. X_X
Eilen pääsin vihdoinkin "shoppailun makuun". Löysin itselle Seppälästä vaivaisella 10 eurolla vaaleanpunaisen pitkän paitapuseron, parilla eurolla pitkän perustopin ja kasan sukkia. Wuhuu! Oikeasti olisin halunnut jonkun kivan pitkän ruutupaidan, mutta ei tehnyt mieli maksaa sellaisesta 40 euroa, farkuista 80 euroa tai kengistä 60 euroa. Miksi kaikki on nykyään Suomessa niin kallista?
Poikaystävälle kiikutin H&M:ltä tuliaisiksi pari paitaa, kovasti hän niistä onneksi tykkäsi. Paitoja kuvatessa oli kuulemma tärkeää, että kädet näyttävät tarpeeksi isoilta. No joo, mitäpä tuohon nyt kommentoimaan. Sininen paita on hihoista sopiva, mutta sivusaumoista täytyy hurauttaa vähän sisään ettei näytä ihan keski-ikäiseltä möhömahalta. Jos olisin ottanut  paidasta pienemmän koon, olisi sen hihat olleet liian kinkkanat ja se jos mikä näyttäisi hölmöltä.
Eilen kävin ylläolevan henkilön kanssa myös TSINGISKAANISSA syömässä valtaisasta buffetista. Siellä tulee käytyä kyllä ihan liian harvoin! Tällä kertaa tajuttiin jopa, että buffetin hintaan kuuluu  avokeittiön antimet, jossa kokki paistaa hetkessä listalta valitsemasi lihan. Myöhemmin päivällä kävin Rillun kanssa kurkkaamassa Finngraf-messut, jossa esiteltiin tulostimia. :D
Saattaa olla, että päädyttiin piipahtamaan vielä kaoottiseen Luhdan tehtaanmyymälään, joka on auki tämän viikon torstaista sunnuntaihin. Olihan siellä söpön värisiä pyyhkeitä ja ulkotakkeja, mutta kilometrin mittaiset kassajonot eivät olleet niinkään kiinnostavia. Luhdan tuotteiden lisäksi myytiin Lumenea ja sain Natural coden luomiväripaletin ja huulipunan yhteensä kuudella eurolla. Nämä sai onneksi maksaa erilliselle kassalle, olisi muuten jääneet ostamatta. En ole koskaan tainnut käyttää huulipunaa ja ajattelin nyt aloittaa kokeiluni tuollaisen nudesävyisellä. Pahoin vain pelkään, että huuleni näyttävät peitepuikolla töhrityiltä. Kruunaan lopputuloksen tietenkin kymmenellä kerroksella superkiiltävää huulikiiltoa.
Sellaista tapahtui eilen. Nyt yritän siirtyä suihkuun ja herätellä itseni, jotta voin jatkaa sohvalla makailua. How fun!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seppälässä lähes kaikki tuotteet on ylihinnoiteltuja.. :/ sen takia sieltä ei ostakaan muuta kuin tarpeellisia meikkejä.Saitpa hyvään hintaa nuita Lumenen juttuja :-)

Tellu kirjoitti...

Jokapaikassa tuntuu olevan niin kallista. Seppälä on siitä kiva, että sieltä löytää monesti kivalla alennuksella vaatteita. =) Monissa paikoissa ne alet tuntuu olevan jotain -10-20% luokkaa ja niitä alevaatteita pyöritellään ikuisuus. Nuo meikit oli kyl kivan edullisia ja luomiväri on hyväksi havaittu <3

Anonyymi kirjoitti...

mistä nuo ylimmän kuvan harmahtavat housut ovat? mahtavat!: )

Anonyymi kirjoitti...

sattumalta luin ammattikosmetologin jutun tekokynsistä:

Kun vahvoja liimoja, ja muita liuottimia käytetään jatkuvasti, niin niiden imeytyminen verenkiertoon on myös suuri vaara. Yleensä kun kynsien käyttö lopetetaan, oma kynsi on kipeä, ja tulehdusaltis monta viikkoa. Kokonaan parantuminen vie noin puolisen vuotta.

http://purkkiarmeija.blogspot.com/2011/07/kosmetiikka-ja-allergiat.html

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: ne on Onlyn tai Piecesin, en muista tähän hätään kummat :P Oon ostanut ne joskus muutama vuosi sitten. Harmi vaan, kun niissä ei oo takataskuja, tulisi silloin pidettyä niitä enemmän!

Anonyymi: no ilmankos käyn aina niin hitaalla :D

Anonyymi kirjoitti...

heeei, opiskeletko dynamolla? :)

Tellu kirjoitti...

Voi en:) Kävin Rillun opastamana ekaa kertaa siellä opiskelijaravintolassa vain

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka kauan ootte olleet Rillun kanssa kavereita?

Anonyymi kirjoitti...

mä kävin sun suosituksesta ekaa kertaa essissä huollattamassa räpsyt n. kk sitten ja olin huipputyytyväinen! tänään kävin taas huollossa ja voi kuinka tuuheat ja pitkät (17mm) nämä ovatkaan :) en kyl muista/tiedä sen teknikon nimeä, mutta hieman "vanhempi" naishenkilö. ei kyllä yrittänyt tyrkyttää ollenkaan mitään luonnolisuutta ja timskutkin kimaltelee räpsyttimissä ;) sinne vaan takas, mut vaihda laittajaa ;)

Tellu kirjoitti...

Noniin kiva juttu, että oot löytänyt hyvän paikan! Nyt vaan herää kysymys kenellä oikein oletkaan käynyt, apuaaaaaa! :D Pitää varmaan soittaa sinne ja kysäistä, että onko niillä joku uusi laittaja. ;)

Anonyymi kirjoitti...

hmm. tein hieman tutkimustyötä essin fb-sivuilla ja sain selville, että ripsienlaittajani on jaana nimeltään ;) en usko, että on uusi..? hälle vain aikaa varailemaan ;)

Tellu kirjoitti...

Hänellä mä oon käynytkin pari kertaa, täytyy enskerralla muistaa toivoa oikein jättiripsiä :D En haluis vaihtaa Essistä pois, kun sinne saa aina niin hyvin ajan varattua ja se on auki myös lauantaisin, mikä on plussaa kun viikolla kerkeää niin huonosti :) Sinne taitaa tieni viedä!