keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Finger training

Ah ja voi, eilen koitti viimeinen työpäivä. Voi vaan kummastella miten vauhdikkaasti kesä meni töissä häärätessä. Nyt piisaisi jatkoa, mutta hieman toisenlaisessa paikassa, toisenlaisissa työtehtävissä.  Mukavaa päästä näkemään mitä muuta on olemassa kuin kaupan myyjänä oloa. Tänään olen selvitellyt asiaan liittyviä paperihommia ja pääsen aloittamaan hyvinkin pian! 

Kävin eilen juhlistamassa viimeistä työpäivää SilsaSalsa Orkideassa, jossa olen innostunut tilailemaan listalta aina jotakin muuta kuin pizzaa. Kyseessä on kuitenkin pizzeria, joten ei pidä odottaa liikoja lopputuloksen suhteen. Aina voi yllättyä, positiivisesti tai ei. Tällä(kin) kertaa olisi ehkä kuitenkin pitänyt valita se pizza. :D Tuosta alemmasta kuvasta tulikin mieleen yksi hupaisa juttu. Ostin tuon mustan bleiserin KappAhlista joskus kesällä ja sitten esittelin sitä tohkeissani raadille eli Rillulle ja poikaystävälleni. Heidän mielestään se näytti ihan pikkupoikien osastolta hankitulta ja mun piti pukeutua pikkupojaksi. Haahaha, nyt sain takin ensimmäistä  kertaa ihmisten ilmoille (okei, hautajaisissa oli eka kerta, mutta sitä ei lasketa) päälleni koko kesänä, sillä pikkupoika-mielikuva on pyörinyt päässäni kokoajan. Yritin etsiä kuviakin tästä takin pilkkaushetkestä, mutta oon vissiin kerennyt poistaa ne, HÖH! :D
Tänään puolestaan taistelin sateen kanssa ja uhmasin vesilätäköitä kankaisissa balleriinoissani. Tunnelma oli käymässä hieman kosteaksi, mutta onneksi olen kuuluisa nopeasta kävelystäni. Mun piti käydä myös palkitsemassa itseni töiden johdosta hankkimalla jotain kivaa arkista syksyvaatetta, mutta en tainnut selvitä yhteenkään vaatekauppaan. Laitoin pitkästä aikaa farkut jalkaan. Kivat farkut  nämä ovatkin, mutta ostelen farkkuja niin harvoin etten tajunnut ottaa näitä yhtä kokoa pienempänä. Jos vyötärö olisi ihan pikkuisen tiukempi, nämä olisivat täydelliset. Harkitsen näiden viemistä ompelijalle pienennykseen, sillä taitoni eivät taida riittää vyötärökappaleen kaventamiseen siististi. Onko kukaan onnistunut pienentämään farkkujaan jollain vippaskonstilla?
Hella porotti taas täysillä, kun laittelin pari vuokaa kaalilaatikkoa kypsäksi. Siinä ohessa pyöräytin myös kinkku-paprikapiirakan "jälkiruoaksi". Erehdyin ostamaan Pirkan kinkkusuikaleiden sijaan jotain pizzasuikale-nimistä tuotetta, koska se oli halvempaa. Hyi olkoon ne oli jotain aivan kuin  lauantaimakkarasuikaleita. Toivottavasti yrttinen tuorejuusto ja paprika peittää noiden kammotusten maun, yök. Edit: nyt tiedän miltä makkarapiirakka maistuu! Tiedän myös sen, että ostan niitä kalliimpia kinkkusuikaleita! :D
Palkitsin itseni kinkkupiirakan lisäksi kynsitarvikkeilla, jotka tilasin eBaysta. Mulla on tasan yhdet pinsetit, joilla nypin kulmakarvat sun muut. Toisinaan niitä pitää käyttää kynsitimanttien kiinnittämiseen ja ne tulevat aika tahmaisiksi. Tilasin siis uudet timankipinsetit sekä yli äyräiden pursuaville kynsitarvikkeille uuden  pinkin säilytyslaatikon. Jospa malttaisin mieleni ja käyttäisin jo haalimiani tarvikkeita sen sijaan, että tilaisin koko ajan uutta. Niin ei tarvitsisi olla tilaamassa kohta kolmatta boxia. ;)
Loppukevennykseksi lisättäköön tälläinen mua joka kerta huvittava kapistus. Mikä tämä nyt on, harjoitussormi?? :D Kynsitarvikkeita selatessani silmiin osui myös kokonainen muovikäsi, mutta pitäydytään vain tässä luonnolliseen asentoon jähmettyneessä sormessa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Millä hakusanalla etsit ebaystä noita säilytysboxeja?

Tellu kirjoitti...

Tuon löysin käyttämällä "pink fishing box" tai "pink fishing case"...Aika vähän noita kivannäköisiä laatikoita edes löytyi. Paljastetaan myös, että nuo löytyy sitten sieltä brittien ebaysta ( http://www.ebay.co.uk/ ) eikä jenkkien sivulta eli ebay.com =)

IIIIIIIIIIIIIDA kirjoitti...

ja jos ei niitä kynsihommia, nii aina poksin voi täyttää niillä perhoilla <33!!!

Tellu kirjoitti...

Täytyypä tehdä niitä lisää, yksi self-made perho ei paljon pakkia täytä ;D