tiistai 20. syyskuuta 2011

Kiire kuin mummolla bussiin

Mitäkö minulle kuuluu? Kiireistä, mutta muuten ihan sikahyvää! Eipä muuten syksy masenna täällä päässä yhtään. Tässäpä teille hieman viimeaikaisia ilonaiheitani:

Sain viikko sitten hieman täydennystä Thomas Sabon ranneketjuuni
Skorppari ja korttipakan maat pääsivät koristamaan ketjuani
 Pitkän tauon jälkeen tilasin myös ruskeat piilarit
Viikonloppuna olin liikenteessä tämännäköisenä. Lauantaina tuli vietettyä hieman vuosipäivää ja oltiin katsomassa muun muassa Ismo Leikolan Pornolordi keikkaa
Juuh, olen ollut taas pari viikkoa hiljaa ja nämä ovat olleet sen ajan kohokohtia. Ei vain ole tapahtunut mitään ihmeempiä.

Paitsi, että aloitin tämän hetkisessä unelmatyöpaikassani viime viikolla. Töiden jälkeen olen aina juossut kouluun iltaluennoille, joiden jälkeen olen sammunut kotona hyvinkin nopeasti sänkyyni. Jollain sairaalla tavalla kuitenkin nautin tästä kiireestä, sekä siitä, että saan koko ajan olla menossa. Tämä rytmi vain tuntuu tällä hetkellä enemmän kuin sopivalta.

Tässäpä vielä tämän päivän työvaatetusta:

Torstaina on kuitenkin vapaapäivä, joten ajattelimme hieman tytsyjen kanssa lähteä huomenna Jyväskylän yöhön hurvittelemaan. Toivotaan, että kunto kestää ;)

Saatan korkata jopa pullon viiniä, jos oikein villiksi heittäydyn. Ei teillä siis sattuisi olemaan hyviä (ja halpoja) valkkariehdotuksia?

9 kommenttia:

Erica kirjoitti...

Riippuu millasista valkkareista tykkää :D Ite suosin espanjalaisia tai portugalilaisia ja musta ne vaan on parhaita <3 Alkoon vaan katteleen valikoimia.

Anonyymi kirjoitti...

Sellanen ku black tower, se oli ihan tajuttoman hyvää kun kokeilin ensimmäistä kertaa itsekin.. Ei liian kuiva eikä liian makea :) Suosittelen kokeilemaan

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kyllä on hyvä valkkariehdotus!! Saksalainen valkoviini nimeltä Rüdersheimer rosengarden, hintaa on noin 6e.

Anonyymi kirjoitti...

sussa on jotain samaa kuin prinsessa Victoriassa.

Anonyymi kirjoitti...

Juu kannatan myös Black Toweria. Molemmat on hyviä, Riesling ja Rivaner, vaan vähän hintavia minusta. Ite en valkkareita juo lähes lainkaan, mutta jos on juotava, niin joisin amerikkalaista St. Elmo Villagea. Alkon mukaan puolikuiva, keskihapokas, hennon hedelmäinen ja kevyen yrttinen.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.flickr.com/photos/stockholmcruiseblog/4526542422/

Rillu kirjoitti...

Kiitos ehdotuksista! Tuli päädyttyä tuohon Rüdersheimer rosengarteniin ;D

Anonyymi kirjoitti...

ompa hyvännäköinen pusero. mistä oot ostanu? oot kyllä aikas timmissä kunnossa ainaskin kuvien perusteella. treenaatko paljon viikottain?

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: kiitos! ostin sen henkkamaukalta ihan äskettäin ;) nyt on jääny treenit noin kahteen kertaan viikossa koulun ja töiden takia....pitäis kyllä taas skarpata ;/