maanantai 5. syyskuuta 2011

Monday - happy day!

Heräsin pitkästä aikaa aamulla jo seitsemältä ylös. Ihan vain sen takia, että kerkesin rauhassa käydä suihkussa, syödä aamupuuron, kammata naaman ja myllätä koko vaatekaapin läpi. Kaikki hyvin tähän asti.

Pääsin bussiinkin ajoissa, mutta lopulta fiksuna tyttönä jäin aivan liian aikaisella pysäkillä pois. Tässä vaiheessa työhaastatteluun oli aikaa enää noin 10 minuuttia ja paikan päälle vielä hieman liikaa matkaa. Pyörin tohkeissani jonkin aikaa, kunnes ilmeisesti taivaasta eteeni tipahti kaksi miestä, jotka veivät minut autollaan perille asti. Ihanaa, että on vielä niin ystävällisiä ja auttavaisia ihmisiä <3

Perille päästyäni olin yhtä hymyä. Haastattelu meni hyvin, ja minulle luvattiinkin jo, että töitä on tarjolla. Oman alan töitä vieläpä. Iltapäivästä mentiin tytsyjen kanssa italian luennolle, jonka jälkeen kahviteltiin, katsottiin salkkareita, ja nautimme toistemme huonoista jutuista. Tätä päivää voisi kuvailla ehkä täydelliseksi?

Viime viikolla tuli muuten yllättävän paljon pyörittyä Jyväskylän yössä. Ilman alkoholia kylläkin, sillä selvä kausi jatkunee vielä tovin. On muuten oikeasti hauskaa, kun osa ei meinaa uskoa selväpäisyyteeni. Loput järjenjättiläiset sitten kauhistelevat, kuinka ihmeessä tulen toimeen ilman alkoholia ja mitä teen baarissa. Öööh? Lauantainakin heitettiin pubirundia saunaillan päätteeksi, jonka jälkeen asetuttiin lopulta Rumaan.

Lauantaina tuli käytyä myös Hartolassa asti katsastamassa markkinahumua. Markkinoilta on muuten aina ihan ehdotonta saada mukaan hunajaa, metrilakua ja lohta. (P.s tiesittekö, että metrilaku onkin vain noin 70 senttiä.)
Tällainen telinekin oli pakko saada irtoteetä varten, kun se oli niin söpö 0:)
Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin. Asiat voisivat jatkossakin soljua näin näppärästi, niin en panisi ollenkaan pahakseni. Buonanotte!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

metrilaku on sitten huijausta!!

Tellu kirjoitti...

entäs metripizza??!!

Anonyymi kirjoitti...

entäs litran maitopurkki? t. jenssi

Tellu kirjoitti...

entäs litra mansikoita torilta?

Anonyymi kirjoitti...

Mua on kans monesti luultu porukan päihtyneemmäks henkilöks, vaikka oonki ollu porukan ainut selvä. Ei sitte tiiä pitäiskö nauraa vai kenties huolestua :D

Anonyymi kirjoitti...

hyvä kysymys tellu. litra mansikoita torilla ei ole kiloa mansikoita torilta. t. jenssi

Anonyymi kirjoitti...

Ei liity aiheeseen mitenkää mutta ajattelin kysyä, että etkös käyttänyt sitä Lorealin pure...jotain ihonpuhdistusainetta? Sehän on nyt lopetettu ja sopi enemmän kun hyvin mun iholle. Tuntuu että alkaa iho heti huonontua ja en tiiä korvaavaa tuotetta mikä olis yhtä hyvä. :/
Käytätkö ite nyt sit mitä tuotetta vai saako sitä vielä Jyväskylästä?
(hitto et voi ihminen olla epätoivonen) :D

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: aika hyvin muistettu :D se oli kyllä hyvä aine, enpä oo huomannu ettei enää valmisteta.

Toinen samantapanen mistä olen tykännyt, on ainakin Garnierin 3 in 1 ....... tai sitten Neutrogenalta löytyy myös aika samanlainen, jos tykkää siis noista kuorivista ;)