sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Sienissä

Voisko joku kertoa miksi viikonloput menee aina niin nopeasti ja tuntuu aina siltä ettei ole ehtinyt tehdä mitään? En kyllä tiedä mitä olisi pitänyt ehtiä, mutta tunne on ikävä. Varsinkin kun alakerran uudet "naapurit" eivät ole oikein perillä siitä kuinka kerrostalossa tulee käyttäytyä puolenyön aikoihin viikonloppuisin saati arki-iltoina. Ehkä toisten ölinä ei haittaisi, jos ne soittaisivat edes hyvää  musiikkia. Mutta kun ei, pakko soittaa jotain amismersuteknoa ja yrittää beatboxata siihen päälle. Tämä kerrostalokyttääjä on taas vaudissa, vaviskaa. ;)
Halusin jotain piristystä kotiin ja kävin haalimassa kauniita leikkokukkia, joita kissat ovat yrittäneet sabotoida muunmuassa kaatamalla maljakkoa. Vaikka onnistun tappamaan kaikki viherkasvit yleensä hyvinkin sukkelasti, hankin ihkaoikean orkidean ihan vain sen kauneuden vuoksi. Sille kai pitäisi hankkia sellainen lasinen läpinäkyvä ruukku ja perehtyä sen kastelumenetelmään etten tapa sitä viikossa. Saattaisi hieman harmittaa.
Kolmas kuono jäi puuttumaan potretista ;(
Komistus!
Tänään kävin sienestämässä koirien säestämänä. Löytyihän sieltä vaikka mitä tateista suppilovahveroihin ja tässä katselenkin niitä katkerana, sillä mun piti tehdä tänään sienipiirakkaa. Ostin varta vasten piirakkapohjankin, mutta se unohtui isukin pakastimeen. Ehkä huomenna, ehkä huomenna! Koska tämä postaus on näinkin jännittävä, on parempi lopettaa ennen kuin meno yltyy hurjemmaksi.

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Itse en ole koskaan sienistä välittänyt, mutta ihania luffeja teillä :)

http://todellajossain.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

moi stede! mulle tuli vähän enemmän sieniä :) t. jenssi

Tellu kirjoitti...

Tanja: Sienistä joko tykkää tai kammoaa niitä :D Koirat on kyllä <3!

Jenssi: Jään aina kakkoseks :(