torstai 1. maaliskuuta 2012

Turkoosi Mandariini ♥

Turkoosibuumi näyttäisi jatkuvan näin sisustuksen saralla. Kyllästymisen sijaan innostun vain enemmän kyseisestä väristä, mutta on suotavaa pitää kohtuus tässäkin asiassa. Edelleen polttelisi se turkoosi matto, mutta onneksi se oli niin kallis ettei sitä voi ostaa. Lisäksi uuden maton hankintaa jarruttelee edellisen uuden maton pilalle kuseskelleet kissat. Mennäänpä matosta itse asiaan:

Muutama viikonloppu taaksepäin kävin Kodin 1:ssä katselemassa Vallilan verhoja, koska ne sattuivat olemaan silloin kivassa -30 % alessa. Normaalihintaisena tuskin olisin verhoa raaskinut ostaa, mutta alennuksen siivittämänä mukaan lähti Mandariini-sarjan verho. Kauniina turkoosina tietenkin. Kieltämättä sama verho reippaana pinkkinäkin oli melkoisen kiinnostava. Olin onnekas ja sain käsiini sen hetken viimeisen valmisverhon, muutoin olisi mennyt ompeluhommiksi.
Jos joskus oikein hullaannun, voisin hankkia samaa Mandariini-sarjaa olevat tyynynpäälliset. Oikeasti olisin ostanut sellaisen samalla verhoreissulla ja -30 % alella, mutta mokomat turkoosit päälliset olivat menneet loppumaan kesken kaiken! Nyt kuitenkin yritän olla tyytyväinen näihin vanhoihin. :D
Alkuviikkoisen Ikean retken saaliina toin kotiin uuden sikakalliin (4,95€) valkoisen LACK-sohvapöydän. Entuudestaan meillä oli sama pöytä mustana, mutta olin pahoinpidellyt sitä imurilla raivosiivouksen lomassa, joten sen jalkojen pinnoite repsotti rumasti. Vaihtoon meni! Musta pöytä oli sitäpaitsi kauhean synkkä yhdistettynä mustaan mattoon, tummanruskeaan ruokailuryhmään ja tummanharmaaseen sohvan möhkäleeseen. Valkoinen sohvapöytä on huomattavasti raikkaamman näköinen ja se näyttää kivalta valkoisen tv-tason kanssa. <3
Mitäs tuumitte turkoosista? 8)

8 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Turkoosi on itelläkin yks kova pakkomielle violetin lisäksi. Ihanat nuo verhot. :3

Ja on kyllä harvinaisen nätti kissakin. :o Erikoinen naama neidillä. :)

Hautsi kirjoitti...

voi että on kaunista! ♥
Mun mielestä ehottomasti turkoosi on ihanin väri sisustuksessa, ja sen kanssa sopii musta, valkoinen ja ruskea. :)

Itse oon sisustanu kämpän musta-valko-punaiseksi, mutta nyt punaisen tilalle tulee turkoosi kevät/kesäksi, vaihtelu virkistää ^^

Anonyymi kirjoitti...

on kyllä kivan näköiset verhot! :-)

Jansku kirjoitti...

Turkoosi on kyllä kaunis väri, ihanan keväinenki <3

Meillä on tuo 9kk. Carmen koira, joka ei ihan täysin sisäsiisti oo ollut vielä. Lisäks sillä oli ekat juoksut tuos justiin, mitkä kaikkien onneks loppui just. Nyt sit usklatauduin laittaan matot 9 kuukauden jälkeen lattioille. Saas nähä saanko katua tuota päätöstä :D viimeks kun yritin samaa, niin meni 5 min. niin neiti oli jo pitkällä kusella matolla... not nice!

Tellu kirjoitti...

Sanna: Verhot on <3 Turkoosi on siitä kiva, että se sopii hyvin niin kesään kuin talveenkin... ei "tarvii" olla kokoajan vaihtelemassa! Misu on kyllä aika eksoottisen näköinen ja kauniin harmaan värinen =)

Hautsi: Kiitos! <3 Lisää tuohon listaan vielä hopean! Noniin, turkoosi onkin helppo vaihtaa punaisen tilalle, jos sulla kerran on mustaa ja valkoista lisänä =)

Anonyymi: Olen kyllä erittäin tyytyväinen niihin! =)

Jansku1985: Eläinten kanssa elely ei ole aina kovin kukkaista, juurikin mitä mattoihin ja pahimmissa tapauksissa huonekaluihin tulee. Matot on kuitenkin aika hankala saada puhtaaksi ja varsinkin kissat haistaa pissinsä siitä pesun jälkeenkin. Onhan niitä kaikenlaisia karkotteita ja hajun neutraloimiseen tarkoitettuja suihkeita, mutta ei ne oikein aina toimi :S

Miia kirjoitti...

Moikka,

kysyisin vaan että kun sulla oli tuolla huuto.netissä noita kohteita myynnissä, niin onkohan nuo niittikorkkarit ja/tai niitticlutch vielä vailla uutta omistajaa?
Olisin mahdollisesti kiinnostunut molemmista, olisikohan hinnasta yhtään mahdollista tinkiä? :)

- Miia

Tellu kirjoitti...

Hipshei! Tuolla ne molemmat pyörivät vielä vailla uutta kotia. Nakkaisitko vaikkapa sähköpostia osoitteeseen, joka löytyy tuosta sivupalkista niin jutustellaan siellä tarkemmin? =)

Miia kirjoitti...

Laitoin viestiä tulemaan :)